Улюблена пора року
|
| |
Наська | Дата: Вівторок, 29.11.2011, 11:36 | Повідомлення # 16 |
 Рядовой
Група: Учні
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: 
| ЛІТО У відчинене віконце Зазирнуло зранку сонце І лоскоче ніжно носик, І маленькі ніжки босі.
Сяйвом сонця все залито, В нас гостює справжнє літо Кольорове та яскраве, Запашне, смішне, цікаве!
Мама літечку радіє, Літо всіх маляток гріє, Щоб росли вони здорові, Наші «сонечка» чудові!
|
|
| | |
-иллюзия- | Дата: Вівторок, 29.11.2011, 11:37 | Повідомлення # 17 |
 Рядовой
Статус: 
| Весна... В цю пору року все відроджується... З'являються нові кольори, після сірої зими) От саме тому, напевно, я і люблю весну. Стояла я і слухала весну, Весна мені багато говорила, Співала пісню дзвінку, голосну То знов таємно-тихо шепотіла. Вона мені співала про любов, Про молодощі, радощі, надії, Вона мені переспівала знов Те, що давно мені співали мрії.
(Леся Українка)
Повідомлення відредагував -иллюзия- - Вівторок, 29.11.2011, 11:37 |
|
| | |
ЮлЯська | Дата: Вівторок, 29.11.2011, 11:41 | Повідомлення # 18 |
Рядовой
Статус: 
| Сколько солнца! Сколько света! Сколько зелени кругом! Что же это? Это ЛЕТО Наконец спешит к нам в дом. Певчих птиц разноголосье! Свежий запах сочных трав, В поле спелые колосья И грибы в тени дубрав. Сколько вкусных сладких ягод На поляночке в лесу! Вот наемся я и на год Витаминов запасу! Накупаюсь вволю в речке, Вволю буду загорать. И на бабушкиной печке Сколько хочешь буду спать! Сколько солнца! Сколько света! Как прекрасен летний зной! Вот бы сделать так, что лето Было целый год со мной!
|
|
| | |
fil10 | Дата: Вівторок, 29.11.2011, 11:41 | Повідомлення # 19 |
Рядовой
Статус: 
| Еще дуют холодные ветры И наносят утренни морозы, Только что на проталинах весенних Показались ранние цветочки, Как из чудного царства воскового, Из душистой келейки медовой Вылетала первая пчелка, Полетела по ранним цветочкам О красной весне поразведать, Скоро ль будет гостья дорогая, Скоро ль луга позеленеют, Скоро ль у кудрявой у березы Распустятся клейкие листочки, Зацветет черемуха душиста.
Александр Пушкин
|
|
| | |
vaska | Дата: Вівторок, 29.11.2011, 11:41 | Повідомлення # 20 |
Рядовой
Статус: 
| Моя улюблена пора року Літо,тому що не потрібно ходити до школи,і можна займатися на турніку)))
Сонце, море і пісок – Все для ігор, для діток. Зайчик сонячний стрибає, Він з малятами пограє: Можна в жмурки в доганялки. Раді Саші і Наталки А Сергій в пісочку грав, Він фортецю збудував. На мурашник схожа дуже. Влітку весело нам, друже! Море хвилями хлюпоче, Дітлахів воно лоскоче.. Всі стрибають і радіють, Про веселе літо мріють.
|
|
| | |
Максим | Дата: Вівторок, 29.11.2011, 11:43 | Повідомлення # 21 |
Рядовой
Статус: 
|
З Новим роком, браття милі, В новім щастю, в новій силі Радісно вітаю вас І бажаю, щоб в здоров”ю, В мирі, з братньою любов”ю, Відтепер ішов нам час. Щирій праці Бог поможе! Дай вам Боже все, що гоже!
|
|
| | |
Яна | Дата: Вівторок, 29.11.2011, 11:46 | Повідомлення # 22 |
Рядовой
Статус: 
|
ВЕСЕЛЕ ЛІТО Сонце, море і пісок – Все для ігор, для діток. Зайчик сонячний стрибає, Він з малятами пограє: Можна в жмурки в доганялки. Раді Саші і Наталки А Сергій в пісочку грав, Він фортецю збудував. На мурашник схожа дуже. Влітку весело нам, друже! Море хвилями хлюпоче, Дітлахів воно лоскоче.. Всі стрибають і радіють, Про веселе літо мріють. С. Швець (За матеріалами дитячого журналу Жирафа–Рафа)
|
|
| | |
valya13 | Дата: Понеділок, 19.05.2014, 09:32 | Повідомлення # 23 |
 Рядовой
Статус: 
| Де учора сніг білів, Там струмочок задзвенів. На галявинці у лісі Білі проліски звелися. Пташки весело співають, І дерева розквітають. Прокидаючись від сну, Зустрічає світ весну.
|
|
| | |
Juliana | Дата: Понеділок, 19.05.2014, 09:34 | Повідомлення # 24 |
Рядовой
Нагороди: 1
Репутація: 2
Статус: 
| Моя улюблена пора року - літо. Адже саме в цей час я маю змогу поїхати на відпочинок, грати зі своїми друзями, ходити в туристичні походи. Я не можу сказати, що мені ця пора року подобається через те, що не ходжу до школу, тому що вирушаю в дитячий табір, де вивчаю різні предмети, знайомлюся з новими друзями, буваю у визначний місцях світу. Також залюбки буваю біля річки зі своїми батьками та дідусями і бабусями.
|
|
| |
|